2018-08-08 06:14:03• hírek • Bede Emőke

Wellhello-koncerttel és tűzijátékkal vár a Csengeri Napok

A nyár mindenhol a színes programok évszaka, s nincs ez másként a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városban, Csengerben sem, ahol ötnapos programsorozattal készülnek a lakosságnak és vendégeknek egyaránt.

Az ötnapos programsorozat első napján, augusztus 15-én 10 órától a Művelődési Központ színháztermében látható a Nyugdíjas gálaműsor, melyet az Őszülő Fények Nyugdíjas Klub szervez meg.
 

Augusztus 16-án hangversennyel és kiállítással folytatódik az eseménysorozat. 18 órától a város református temploma ad helyet a Piccoli Archi Ifjusági Hangversenynek, mely során Nagyné Ligeti Edit vezényel. 19 órától pedig a Helytörténeti Múzeumba érdemes ellátogatni, ahol Ószabó István Összefut az Ég vize című festménykiállítását lehet megtekinteni.
 

Augusztus 17-én 8 órakor kezdődik a városközpontban a már hosszú múltra visszatekintő Zsigmondi vásár, melyet kulturális műsorok tesznek színesebbé. Színdarabokat, zumba bemutatókat, nép- és moderntánc bemutatókat is láthatnak azok, akik ellátogatnak ezen a napon a közeli városba. 9 és 13 óra között a Csengeri Egészségfejlesztési Irodának köszönhetően egy egészségügyi szűrőprogramon is részt lehet venni.
 

Augusztus 18-án 15 órakor kerül sor a városi ünnepségre a Szent István téren, ahol a mazsorettfelvonulás után többek között Csenger polgármestere mond köszöntőt. Ezt követően megszentelésre kerül az új kenyér, majd átadják az önkormányzati kitüntetéseket is. 17 órától a múzeum előtti színpadon V-zoy kedveskedik legnagyobb slágereivel a mulatni vágyóknak, majd a fiatalember után a Pesti Magyar Operett Színpad társulata A lányok angyalok című operettet adja elő. 20 órától a fiatalok kedvence, a Wellhello koncertezik, majd 21:30-tól ünnepi tűzijáték veszi kezdetét, melyet egy retro party követ. A lemezeket ez alkalommal DJ Dr. Simai pörgeti.
 

A színes program vasárnap zárul: 11 órától a Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre a II. Josef Seibel Kupa.
 

Figyelem: a programok időpontjai magyarországi idő szerint értendőek. Az eseményekről további információkat ide kattintva lehet elérni. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: